Personal Training

Graag aan je gezondheid willen werken maar het lukt maar steeds niet? Of na een tijd sporten nog steeds geen vooruitgang geboekt? Samen gaan we aan de slag om het beste eruit te halen!

1 op 1 Begeleiding

Graag meer begeleiding gewenst bij het sporten? Dan is de 1 op 1 training een uitkomst. Bij dit traject zal er in eerste instantie ook een gezondheidscheck uitgevoerd worden om te kijken naar de begin situatie. Daarbij worden ook de doelstellingen en barrières in kaart gebracht. Hierna wordt er samen gewerkt om deze doelstellingen te behalen. 

Zwemtraining

Zwemmen is een lastige sport om onder de knie te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat techniek 80% van het zwemmen is. Het zwemmen is daardoor bij Sport met Beleid ook opgedeeld in 2 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn: Techniek training en Normale training. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bijscholing te krijgen voor zwemles, of wanneer u altijd al hebt willen leren zwemmen maar het niet aandurft dit te doen in een grote groep.

Koude Training

Altijd al willen ondervinden wat kou met jou lichaam kan doen? Volg een koude workshop of dip wekelijks mee in het ijsbad.

Medische Training

Na behandeling van problemen in het lichaam weer belastbaar worden? In overleg met uw behandelaar zorgen we dat u weer optimaal kunt bewegen.

Blog op WordPress.com.